Laatste nieuws

Zoeken

Ultramar Sprayhood & Tent Protector

Sprayhood & Tent Protector 500 ml is een impregneermiddel waarmee u simpel uw tent, bootkap, cabriodak of zonnescherm waterdicht maakt. Het product zit in een handige spuitfles, waarmee u het middel gemakkelijk over het doek verdeelt.

Jabsco V-FLO 5.0

Waterpomp met variabele waterstroom doch constante druk door de DiMOND technologie, ontworpen voor automatische diagnose en het monitoren van alle aspecten van uw pomp en waterdruk systeem om niet functionering te voorkomen.

Yamalube
De enige olie die speciaal voor uw Yamaha is samengesteld. Toen de ingenieurs van Yamaha begonnen met het ontwikkelen van motoren was het gebruikelijk om bestaande oliemerken te adviseren.
 
Tot het op een zeker moment duidelijk werd dat deze conventionele olie niet altijd de mate van bescherming biedt, terwijl u daar natuurlijk wel voor betaalt. Helaas resulteerde dat soms in een beduidend kortere levensduur van onze producten. Dezelfde ingenieurs begonnen daarom met het ontwikkelen van smeermiddelen die aan de hoge normen van Yamaha zouden voldoen.

Zij onderzochten de beste additieven en meest nauwkeurige formules om tot een smeermiddel te komen dat de meest betrouwbare bescherming geeft onder de zwaarste omstandigheden en ervoor zorgt dat de motor zijn hoge prestaties kan leveren en behouden. Yamalube was geboren!
 
Yamalube is er voor alle producten van Yamaha, van buitenboordmotoren en motorfietsen tot ATV’s en scooters.