Laatste nieuws

Zoeken

Hiswa 2017 - Yamaha

Naast de complete line-up buitenboordmotoren en WaveRunner modellen presenteert Yamaha Marine tijdens de Hiswa 2017, die gehouden wordt van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart a.s. in de RAI te Amsterdam, samen met haar dealernetwerk verschillende modellen van een groot aantal bootmerken, te weten Buster, Capelli Tempest, Jeanneau, Linder, Ribeye, Waterdream, YAM en Yamarin.

Yamaha Marine biedt een zeer brede line-up van viertakt buitenboordmotoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power Range. Daarmee heeft Yamaha Marine voor elk type boot een buitenboordmotor die zorgt voor de beste stuwkracht en wendbaarheid.

Stand 01.308 - de nieuwe F25, F100 en de nieuwe WaveRunner modellen EX en GP1800
Op deze stand vindt u op een overzichtelijk manier de complete line-up van Yamaha’s buitenboordmotoren, inclusief de geheel vernieuwde F25 en F100. Daarnaast presenteert Yamaha Marine haar 2017 WaveRunner modellen, inclusief de nieuwe EX modellen en GP1800. Van de bootmerken YAM en Ribeye zullen er ook een aantal boot-motorcombinaties te zien zijn.

Stand 01.310 - speciale boten presentatie van Buster, Yamarin, Linder en Waterdream
Yamaha Marine heeft een aparte stand die geheel gewijd is aan boot-motorcombinaties van de aluminium open en console boten van de merken Buster en Linder, diverse boten van Yamarin en de nieuwe 550 sloep van het Nederlandse Waterdream.

Stand 01.312 – de nieuwste modellen van Jeanneau
Op stand 01.312 presenteert Yamaha Marine in samenwerking met Jeanneau een aantal modellen sport- en visboten en cruisers. Van dit topmerk worden de boot-motorcombinaties van de modellen Bow Rider, Center Console, Day Cruiser, Walk Around, Merry Fischer en Merry Fisher Marlin getoond.

Proefvaardag en nieuwe website debesteboten.nl
Tijdens de Hiswa 2017 is het mogelijk om u bij de stand van Yamaha (stand 01.308) aan te melden voor gratis deelname aan de Proefvaardag, Powered by Yamaha. Deze dag vindt plaats op zondag 21 mei 2017 in de haven van Strandpaviljoen Bremerbaai te Biddinghuizen. Voor de Hiswa lanceert Yamaha Marine tevens de nieuwe website debesteboten.nl. Op deze website kunt u de boot van uw keuze selecteren, folders downloaden, accessoires vinden, maar ook een afspraak maken voor een proefvaart.