Laatste nieuws

Zoeken

Yamaha Drive by Wire

Yamaha is continu bezig met het perfectioneren van haar modellen. Na een intensief testprogramma introduceert Yamaha Marine het Drive-by-Wire systeem nu ook op de F150 en F175, twee van de bestverkochte buitenboordmotoren in de geschiedenis van Yamaha.

Het succesverhaal van hoe Drive-by-Wire het plezier van u als watersporter vergroot, begint met een nieuw niveau van stil en nauwkeurig schakelen en aanzienlijk meer gebruiksgemak op het gebied van controle over en bediening van uw vaartuig. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de volledige compatibiliteit met het unieke digitale netwerksysteem van Yamaha is een indrukwekkende reeks andere regelfuncties en opties beschikbaar, met naast een breed spectrum aan duidelijk afleesbare digitale meters (6Y8/6YC/6Y9 en de nieuwe CL7 met zijn 7" kleurenscherm) ook nog het exclusieve Yamaha Y-COP antidiefstalsysteem. Gemoedsrust is tenslotte een voordeel dat iedere eigenaar op prijs stelt.

Een ander aantrekkelijk voordeel van het digitale netwerksysteem is de beschikbaarheid van variabele sleeptoerentalregeling (VTS). Dit nuttige systeem zorgt niet alleen voor een lager stationair toerental, maar biedt daarnaast het voordeel dat de snelheid van de boot eenvoudig in stappen van 50 tpm regelbaar is, van 650 tot 900 tpm, wat bijvoorbeeld ideaal is bij het vissen of om met vol vertrouwen binnen de snelheidslimiet te blijven op waterwegen en in havens. En er is nog meer.

Comfort en eenvoudig inbouwen zijn belangrijke voordelen van het digitale systeem. De nieuwe modellen hebben een krachtige 50 A dynamo met voldoende reservecapaciteit voor de hedendaagse vereisten van elektronische boordsystemen. De nieuwe F150G en F175C sluiten zich aan bij de alom populaire mechanisch bediende F150D en F175A. Samen met de Yamaha F115 en F200 biedt Yamaha nu de meest uitgebreide reeks viercilinder in-lijn buitenboordmotoren. De F150 en F175 Drive-by-Wire modellen zijn per direct beschikbaar bij de Yamaha Marine dealers.

Yamaha. Ultieme betrouwbaarheid. Ultieme allround prestaties. Gemaakt voor op het water.