Laatste nieuws

Zoeken

Yamaha F80D

Wanneer u pionier bent bij de ontwikkeling en productie van de meest geavanceerde buitenboordmotoren ter wereld, en uw klanten de breedste en meest ideale modellijn biedt met schone, soepele, zuinige viertakt buitenboordmotoren voor elke toepassing, wat is dan de volgende stap?

Een goed voorbeeld hiervan is de onlangs geïntroduceerde F100, die nu gezelschap krijgt van een nieuwe buitenboordmotor: de verbluffende nieuwe F80D. Deze buitenboordmotoren hebben hun reputatie al wereldwijd gevestigd als een zeer gewilde motor voor middelhoge toerentallen met uitstekende prestaties, vooral voor watersport, vissen en vrijetijd, maar hebben nu nog meer vermogen en een snellere acceleratie.

Zonder afbreuk te doen aan de legendarische kracht en betrouwbaarheid waar alle Yamaha-buitenboordmotoren wereldberoemd om zijn, hebben onze engineers niet alleen bepaalde onderdelen opnieuw ontworpen om deze nieuwste F80 nog compacter te maken, maar is er tegelijkertijd een aanzienlijke gewichtsbesparing gerealiseerd. Het resultaat? Meer vermogen, meer snelheid en een grotere acceleratie vanuit stilstand.

De F80D levert niet alleen grote prestaties, maar levert ze ook nog soepeler en stiller, met ultralage geluids- en trillingsniveaus - die vooral merkbaar zijn bij lagere snelheden - dankzij het nieuwe ontwerp van het uitlaatsysteem en de rubberen motorsteunen, een extra inlaatdemper, een nieuw lang steunsysteem en de verbeterde stijfheid van de motor zelf.

Door de volledige compatibiliteit met het unieke digitale netwerksysteem van Yamaha, is een indrukwekkende reeks geavanceerde regelfuncties en -opties beschikbaar, inclusief een breed spectrum aan digitale meters en het exclusieve Y-COP antidiefstalsysteem. Nog een aantrekkelijk voordeel van de koppeling tussen de F80D en het digitale netwerksysteem, is de beschikbaarheid van het integrale VTS systeem (variabele sleeptoerentalregeling). Dit zorgt niet alleen voor een lager stationair toerental, maar geeft u ook de mogelijkheid het sleeptoerental in stappen van 50 tpm te regelen - ideaal voor bijvoorbeeld het vissen.

Onze nieuw ontworpen motorkap met stijlvolle graphics en slim ontworpen waterafvoerkanaal aan de zijkant van de luchtinlaat, maakt de nieuwe F80D helemaal af. Deze nieuwe buitenboordmotor oogt en voelt ontzettend robuust, dat is een van de dingen die Yamaha-eigenaren opvalt en aanspreekt.

De Yamaha F80D is per direct beschikbaar.